Ichthusweb

Website Gereformeerde Kerk Meerkerk

Je bent van harte welkom in onze ONLINE kerkdiensten!

We willen je van harte uitnodigen om een van onze kerkdiensten bij te wonen. Vanaf 5 juli mogen we de kerk weer bezoeken, maar vanwege de coronaregels is het niet mogelijk om allemaal in de kerk aanwezig te zijn. Daarom moet u zich aanmelden. Hieronder vindt u hier meer informatie over. 

Online diensten: 

Op de homepage van deze website vindt u de link naar ons YouTube-kanaal. Hier kunt u op zondagmorgen 09:30 uur live de kerkdienst vanuit de Ichthuskerk bekijken. Ook kunt u op het YouTube-kanaal  Ichthus Online Meerkerk de diensten terugkijken.

Aanmelden voor kerkdiensten

U dient zich aan te melden, als u vanaf 5 juli de kerkdiensten wil bezoeken. Om het voor u gemakkelijk te maken is een aanmeldsysteem ingericht, waarbij u na uw aanmelding wordt uitgenodigd om de kerkdienst te bezoeken. Het aanmeldsysteem voldoet aan alle privacyregels.

Als u voor de eerste keer het aanmeldsysteem gebruikt, kunt deze link gebruiken. U dient zich dan aan te melden met uw emailadres en een inlogcode. Uw emailadres en inlogcode gebruikt u bij alle volgende bezoeken aan het aanmeldsysteem, dus graag bewaren.

De eerste maal vult u uw personalia in en met hoeveel gezinsleden u de kerkdienst wil bezoeken. Voor alle volgende bezoeken aan het aanmeldsysteem gaat u naar deze link (de website kerktijd.nl) en gebruikt u uw emailadres en inlogcode.

Als u zich aangemeld hebt voor een dienst, wordt uw aanmelding geregistreerd. U kunt zich aanmelden tot woensdagavond 20.00 uur voor de dienst van de zondag daarop. Voorlopig is het maximum aantal bezoekende kerkleden op 55 personen gesteld. Op woensdagavond ontvangen degenen die zich aangemeld hebben, op volgorde van hun aanmelding, een uitnodiging om de kerkdienst te bezoeken. Deze uitnodiging ontvangt u op uw emailadres (het kan zijn dat uw uitnodiging in uw spambox ontvangt). U heeft 48 uur de tijd uw uitnodiging te aanvaarden. Indien u uw uitnodiging niet tijdig aanvaardt of als u de uitnodiging weigert, worden gemeenteleden op de wachtlijst uitgenodigd.

Als u de uitnodiging aanvaard, wordt u op een genodigdenlijst vermeld. Als u de dienst bezoekt, wordt nagegaan of u op de genodigdenlijst staat vermeld.

Als u zich aangemeld hebt, maar u bent niet uitgenodigd, dan is het maximum aantal bezoekers voor dienst bereikt. In dat geval komt u op de wachtlijst. U heeft de mogelijkheid de kerkdienst dan te volgen via de livestream via deze link.

De mensen op de wachtlijst hebben, als zij zich aanmelden, een volgende dienst voorrang bij het verzenden van de uitnodigingen.

Alleen als u niet in staat bent u digitaal aan te melden, kunt u zich telefonisch aanmelden bij Ella Versteeg (mobiel 06 – 27263535).

In het geval u problemen heeft met uw aanmelding, wilt u dat dan melden op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . We zullen dan trachten u verder te helpen.

Wee hopen u weer te ontmoeten in onze kerkdiensten.

Jaarroosters

Klik hieronder voor het jaarrooster van 2021:

Preekrooster 2022

Copyright © 2022. All Rights Reserved.